woensdag, augustus 31, 2005

Dierentehuis de Hof van Ede



Vanochtend wezen paardrijden. We waren met z'n achten. Heerlijk door het bos en over de hei. Ik reed weer op Harald zoals meestal.
Het was weer eens een lekkere rit. Harald was behoorlijk nat, ook onder het zadel. Ik heb hem na afloop afgesproeid en toen naar de wei. Wat een leventje hebben die paarden op Quadenoord zeg!




Kimberly en ik wilden toch nog wel graag wat honden bekijken. We hebben op internet zitten surfen en weer vanallerlei leuks gezien. Wat belangrijk is dat je ze in het echt ziet en er dan een gevoel bij hebt. Kimberly was nog nooit eerder bij een asiel geweest. Vanmiddag zijn we samen naar De Hof van Ede geweest. Dit asiel ligt in een mooie bosrijke omgeving dichtbij de Ginkelse Heide.
Het was leuk om de verschillende honden te zien en te kijken hoe ze op je reageren. Kimberly vond het geweldig. Er zat niet direct een hond bij die wel wat voor ons zou kunnen zijn. We moeten dus de website maar goed in de gaten houden. Kimberly was helemaal weg van Meeco, een kruising border colly- husky. Hij was heel rustig en kwam meteen naar Kimberly toe toen ze hem riep. Dat was natuurlijk hartstikke leuk, maar deze hond heeft heel veel beweging nodig en kan beslist niet alleen zijn. Jammer niet voor ons dus!





Er was ook nog een pensionhondje die wie erg leuk vonden. Het leek wel een circushondje, hij stond op z'n achterpootjes en zwaaide met z'n staartje.





Al met al zijn we best een hele tijd in het asiel aanwezig geweest. We hebben met personeel en andere gasten gesproken. Leerzaam en leuk! www.dehofvanede.nl

We zijn op de terugweg naar huis nog even gestopt bij de Telefoonweg om bramen te plukken. Er zaten er behoorlijk wat aan de struiken. Vanavond samen met nog wat andere vruchten als bowl op zitten smikkelen.

Geen opmerkingen: