vrijdag, augustus 19, 2005

Tinkers

Vandaag was het dan zover; samen met Kimberly een buitenrit per Tinker. We hebben er beide naar uitgekeken. Met Marga en Suzan hadden we afgesproken op de parkeerplaats bij de Driesprong. We waren hier om 9.10 uur. Na vijf minuutjes arriveerden Marga en Suzan. Achter elkaar op naar De Hof van Ede.
www.hofvanede.com
Even kennismaken onder het genot van een kopje koffie. Toen de Tinkers poetsen en zadelen. Kimberly kreeg Camelot tot haar beschikking en ik mocht op Abel. De paarden zagen er allemaal goed uit en ze waren allemaal rustig.



We hebben een mooie rit gemaakt door het bos. Al vrij in het begin stond er een ree op ons pad en wat verderop hebben we er nog twee gezien. De paarden waren stuk voor stuk gewillig en wilden aardig voorwaarts, zowel in stap als in draf als in galop. We hebben aardig wat gegaloppeerd. In het begin even kijken hoe dit ging natuurlijk. Het ging bij iedereen goed en het was echt genieten.



Terug bij de stallen; afzadelen, hoeven controleren en nog wat napraten.
Het was leuk om te doen; eens een andere omgeving en ook een ander soort paard dan we normaal gewend zijn.



Op de terugweg nog bij Opa en Oma Hulshof langs geweest.
Kimberly was best wel moe en had het zooooo warm. Ze moest er bijna om huilen. Bij de Wibra een luchtig zonnejurkje gekocht voor het bedrag van........ 1 Euro.
Bij Opa en Oma met het jurkje aan knapte ze al wel een beetje op.

Toen we thuis kwamen hadden we visite. Rene en Ehlana waren er. Lekker buiten thee gedronken en gezellig bijgekletst met Rene. Kimberly heeft met Ehlana nog Diddl-plaatjes geruild.

Boodschappen gedaan, gegeten, even op de bank gelegen. Voordat ik boodschappen ging doen had ik een hypo. Ik voel me nu wel moe. Niet zo raar natuurlijk. Gisteravond toch wel laat naar bed gegaan. Vanochtend vroeg eruit en vanalles en nog wat gedaan vandaag.

Kimberly komt nu net weer thuis van Renate en Desiree. Nog even samen wat drinken en dan gaat ze naar bed. Weer een beetje wennen aan het naar bed gaan. Vandaag was Kimberly haar laatste vakantiedag, maandag gaat ze weer naar school. Ze gaat nu al weer naar groep 7!!!!!!

Geen opmerkingen: