dinsdag, augustus 02, 2005

Heidemarkt



Op dinsdag wordt onze kliko altijd geleegd. Rob had vandaag ochtend en zou de kliko buiten zetten aan de straat. Dachten we.... Hij was het vergeten....
Kimberly en ik konden lekker uitslapen. Plotseling hoorde Kim de vuilniswagen en riep; Mama de kliko staat nog niet buiten! Ja en toen waren we dus te laat. Bij onze buren aan het Schutterspad komen ze gelukkig een tijdje later, dus daar hebben we de onze toen maar even neergezet. Ik heb het wel even in de gaten gehouden, want we zijn al een keer onze kliko kwijt geweest en dat is niet prettig.Vanuit het raampje aan de zijkant bij ons konden we hem goed in de gaten houden.


Vanochtend hebben Kimberly en ik het rustig aan gedaan.
Vanmiddag zijn we op de fiets naar Ede geweest.
Er was daar heidemarkt.
Heel veel kraampjes met van alles en nog wat.
We hebben maar de helft gezien want het was behoorlijk druk. Bij de kerk waren allemaal dieren te bewonderen van eend tot ezel. Er was een kraam met van allerlei jong spul dat de kinderen mochten vasthouden en knuffelen.
Kimberly was helemaal weg van een klein konijntje. Ook was er een grote haan die het leuk vond om op de schouder van een jongen te zitten met daar weer bovenop een kipje en een kuikentje.









http://www.edegelderland.nl/info.asp?id=837

http://www.ertussenuit.com/events/4465.htm


Op de terugweg zijn we door Bennekom gefietst en daar wilde Kimberly nog heel graag even naar de dierenwinkel.
Ze hadden daar vanochtend een aantal nieuwe dwerghamsters binnen gekregen. Ze waren piepklein en Kimberly vond ze zooooooooo schattig. We hebben er best een hele tijd bij staan kijken. Leuk hoor van die ieniemini's!
't Was inmiddels al 17.00 uur, dus nu maar eens op huis aan. Op weg naar huis hebben we heerlijk gefietst en gebabbeld.
Het was vandaag heerlijk weer; lekker zonnetje en niet te hoge temperatuur. Vanavond hebben we weer eens buiten gegeten. Na het eten heb ik nog lekker kunnen genieten van het zonnetje. Stoel achterover en een klein dutje doen met de zon op mijn gezicht.... heerlijk gewoon, echt genieten!

Geen opmerkingen: