woensdag, september 14, 2005

Shoppen met Kim

Met paardrijden hebben we toch wel weer mazzel gehad. Het was nog heerlijk weer, er is geen druppie regen gevallen.

Vanmiddag begon het te regenen. Wat een omekeer zeg. Gisteren was het nog echt zomers weer, nu is het echt een beetje herfstachtig...

Samen met Kimberly ben ik naar Bennekom geweest. Even lekker shoppen.
We hebben leuke kleren voor Kim uitgezocht. Daarna natuurlijk naar de dierenwinkel, die een van de favorieten van Kim is. We hadden nog wat tijd en besloten ook nog maar voor schoenen te gaan kijken.
De afgelopen zomer is het maar niet gelukt om voor Kimberly leuke goedzittende schoenen te kunnen vinden. Deze zomer heeft ze dan ook geen nieuwe schoenen gehad, wel een paar slippers maar die tellen niet echt mee.
Bij Winners heeft ze vanmiddag een paar Esprit schoenen gepast, die best goed zaten... maar bij de sportafdeling zag ze bruine Puma's, dezelfde die ikzelf in het rood heb. Ze was er helemaal weg van! Nou passen dan maar...Ze pasten prima en zaten heerlijk. De verkoper zei: dus dit worden ze dan? Kimberly keek naar mij en zei: als mijn moeder het goed vind... Ja hoor, je mag ze hebben!
Kim was dolgelukkig.



Thuis moest natuurlijk alles nog weer eens gepast worden! Hartstikke leuk!
Kimberly is er heel erg blij mee en heeft dit me denk ik misschien wel 10 keer gezegd met vele omhelzingen en dikke kussen.
Ze mag het natuurlijk nog niet aan naar school, pas naar haar verjaardag. Dit is tenslotte ook een verjaardagscadeau voor haar, al wel gezien maar ja ze moest het tenslotte ook passen en zien wat zij het leukste vond!
Ze weet echt wel wat ze wil. Het wordt al zo'n echt dametje, maar deze keer wel met stoere kleren en schoenen!

81,5

Geen opmerkingen: